Revizia generală

Realizarea reviziei pentru un motor diesel sau o transmisie poate fi o alternativă eficientă din punct de vedere financiar față de achiziția unui motor sau unei transmisii noi.

Suntem parteneri certificați ai MTU și Allison Transmission, iar motoarele, transmisiile și generatoarele electrice recondiționate vă oferă siguranța de care aveți nevoie pentru investiția dumneavoastră. Perioada de garanție pentru motoare și transmisii recondiționate este între 6 și 12 luni, în funcție de aplicație. 

Revizia programată

Graficul de mentenanță al fabricantului se bazează pe ore de operare sau utilizare și prevede garanțiile pentru a mări durata de viață a motoarelor și generatoarelor electrice. O revizie profesională realizată de K & W Drive Systems cu piese de schimb originale adaptate nevoilor clientului nu este doar eficientă din punct de vedere financiar, ci este și modul cel mai rapid de a obține funcționarea corectă a motorului. Oferim revizii personalizate în locație pentru generatoarele electrice de urgență instalate. Vă stăm la dispoziție pentru orice sfaturi.

Revizia generală datorată unei defecțiuni

În eventualitatea unei defecțiuni, o revizie generală poate fi soluția cea mai eficientă financiar și/sau mai rapidă. Vă vom sfătui cu privire la alegerea cea mai potrivită în materie de costuri și disponibilitate, atunci când vine vorba despre a alege între o achiziție nouă sau o recondiționare.