Reparații

La apariția unei defecțiuni tehnice, un ajutor rapid, competent și bine definit este indispensabil dacă doriți să evitați blocajele de producție sau întârzierile operaționale. Tehnicienii noștri de service special instruiți sunt disponibili în orice moment pentru a vă ajuta în situații de urgență și pentru a garanta reparații profesionale cu piesele de schimb originale pe care le solicitați.

Realizăm reparații în locație pentru clienții care operează instalații staționare cum ar fi instalațiile de cogenerare. Se reduce astfel semnificativ timpul de inactivitate, putând relua operarea continuă cu rapiditate.

Mulți dintre clienții noștri se bazează pe faptul că nu vor trebui să sufere perioade de inactivitate prelungite. Ca urmare, realizăm reparații și în condiții dificile. Tehnicienii noștri nu lucrează doar în timpul zilei: la nevoie, aceștia lucrează și noaptea. Tehnicienii noștri de service pot repara unul sau mai multe motoare maritime cu nava în plutire, asigurând astfel operarea continuă. Unii clienți de asemenea depozitează motoare de rezervă la sediul nostru, pentru a avea o piesă de schimb la îndemână în caz de reparații.

Reparații în atelierul nostru

În cazul în care clientul nu solicită o reparație în locație sau dacă acest lucru nu se poate realiza, vom transporta motorul sau componentele la atelierul nostru. Aici este locul în care reparăm vehicule comerciale, camioane, autobuze, motoare maritime, pompe de noroi și multe altele.

Software-ul de diagnoză, uneltele speciale necesare, piesele de schimb originale și, mai presus de toate, tehnicienii noștri de service bine instruiți vă stau la dispoziție aici.

Nu ezitați să ne contactați cu solicitarea dumneavoastră!