K & W Drive Systems România

Suntem distribuitori oficiali pentru MTU, MTU Onsite Energy, Detroit Diesel și Allison Transmission pentru România. K & W Drive Systems oferă în România:

  • Soluții de motorizare (transmisii) pentru domeniul petrolului
  • Generatoare electrice diesel pentru generarea de energie de urgență
  • Sisteme de motorizare diesel (de ex. în domeniul feroviar, agricol și forestier)
  • Generatoare electrice pe gaz pentru instalațiile de cogenerare (CHP)
  • Activități de service complete incluzând piese de schimb pentru transmisii

S.C. K & W Drive Systems s.r.l.

Street: Aleea Sinaia Nr. 1
Village: Viforata
Commune: Aninoasa,
37007 Dambovita
Romania

 

S.C. K & W Drive Systems s.r.l.

Street -Bd. Independentei Nr.26, bloc 3A, ap. 2
RO 130104 Targoviste


K & W Drive Systems

Knopf & Wallisch Getriebe und Motorenvertriebs-GesmbH

K & W Drive Systems este un furnizor de sisteme gestionat de către proprietar cu zeci de ani de experiență în domeniul motoarelor, transmisiilor, unităților de alimentare și ingineriei instalațiilor, precum și în furnizarea descentralizată de electricitate (CHP), generatoarele electrice și sistemele de alimentare de urgență. Îndelunga noastră perioadă de experiență, aptitudinile celor aproximativ 50 de angajați și echipamentele tehnice avansate ne permit să producem generatoare electrice personalizate de înaltă calitate, de la creație la punerea în funcțiune, precum și să oferim servicii complete.

Partener cu tradiție – tehnologie modernă

O echipă bine pregătită de tehnicieni de service, o linie telefonică de tip suport disponibilă 24 ore și un stoc bogat de piese de schimb se combină pentru a face din K & W Drive Systems partenerul de încredere pentru mentenanță și reparații. Componentele de la fabricanți renumiți de motoare și transmisii care colaborează cu K & W Drive Systems de mai bine de 45 de ani stau la baza acestui lucru. Oferta noastră include motoare diesel și pe gaz pentru o varietate largă de aplicații (domeniul feroviar, maritim, generarea de energie, vehicule militare, petrol & gaze, construcții, agricultură și domeniul forestier), generatoare electrice diesel și pe gaz, precum și transmisii automate pentru vehicule comerciale și aplicații industriale. K & W Drive Systems este un partener certificat pentru produse, servicii și soluții speciale pentru companiile Allison Transmission, MTU, MTU Onsite Energy și Detroit Diesel, fiind partener contractual al Bosch KWK, Yanmar și Farymann.

Operator internațional, flexibil și de încredere

Pe lângă sediul din Viena și sucursalele din Republica Cehă și România, K & W Drive Systems este activă și în Slovacia, Ungaria, Slovenia și Bulgaria. Clienții beneficiază atât de flexibilitatea unei întreprinderi mici spre mijlocii care oferă o varietate de produse furnizate de obicei de companiile mari, cât și de o rețea puternică de parteneri pe piețele din Europa de Est.