Utilaje din domeniul construcțiilor și aplicații industriale

Pentru șantiere de construcții sau aplicații industriale, se impun motoare robuste, puternice și eficiente financiar, care să poată rezista la orice fel de vreme și la orice condiții de mediu (căldură, praf sau frig), precum și la schimbările frecvente de sarcină.

Costurile ridicate pentru sisteme, datorate perioadelor de inactivitate, pot fi evitate folosind motoare fiabile de înaltă calitate pentru utilajele de construcții și echipamentele staționare (de ex. pompe sau compresoare).

Motoarele de înaltă calitate sunt ușor de întreținut, au intervale de service mai lungi și, evident, respectă cele mai recente standarde privind emisiile. Noi oferim produse de calitate superioară, servicii de prim rang și consultanță profesională pentru tot ceea ce este legat de motoare.


Service & Piese

Noi realizăm lucrări continue de mentenanță și reparații pentru motoarele diesel ale utilajelor de construcții și ale aplicațiilor industriale. Am fi bucuroși să ne ocupăm și de motorul dumneavoastră. În plus, vă putem pune la dispoziție toate piesele necesare – în mod rapid și eficient din punct de vedere financiar.