Motorizări pentru vehicule comerciale 

În calitate de specialiști în domeniul soluțiilor de motorizare vă oferim servicii complete pentru vehiculele comerciale cum ar fi autobuze și camioane. Vă punem la dispoziție toate serviciile de care aveți nevoie pentru transmisiile Allison și motoarele Detroit Diesel. 


Transmisii Allison pentru camioane și autobuze

Allison Transmission este un furnizor principal de transmisii automate pentru autobuze (autobuze urbane, autocare, autobuze inter-urbane, autobuze-navetă, autobuze-navetă pentru aeroport). Datorită parteneriatului nostru vechi cu Allison Transmission, suntem partenerul potrivit pentru toate cerințele dumneavoastră. Seria Torqmatic de la Allison Transmission este una modernă: Această serie oferă transmisii complet automate special dezvoltate pentru cerințele autobuzelor urbane și inter-urbane precum și ale autocarelor, cu puteri de motor de până la 410 kW (550 hp).

Seria Torqmatic


Motoare Detroit Diesel pentru vehicule comerciale

Motorul în patru timpi de la Detroit Diesel's (Seria 60) este creat pentru aplicații pe autostradă, iar mai mult de un milion de piese au fost vândute ca și motoare de camion. Serviciile noastre complete pentru aceste motoare extrem de solide și durabile includ motoare renovate, reparații, mentenanță și piese de schimb originale.