Generarea de electricitate (alimentare de urgență)

Oops, an error occurred! Code: 20231111025945cf0533dc

Căderile de tensiune pot pune în pericol viețile omenești sau pot provoca anumite costuri semnificative datorită întreruperii activității sau pierderii datelor. În plus, există prevederi legale care impun existența unei surse de alimentare de urgență. Instalațiile de alimentare de urgență sunt astfel utilizate în spitale, rețelele de transport public (de ex. rețeaua de metrou, aeroport), centrele de date și, bineînțeles, stațiile de producție.

Utilizarea unor generatoare de urgență asigură alimentarea cu energie electrică în eventualitatea unor întreruperi de curent. Motoarele diesel și-au dovedit eficacitatea în furnizarea de electricitate de urgență și sunt deci des folosite pentru furnizarea temporară de electricitate. Generatoarele electrice de urgență de la K & W se regăsesc în spitale, aeroporturi, centre de date, rețele de metrou și sisteme de transmițătoare.

De la planificare la punerea în funcțiune

Chiar de la început, experții noștri vă oferă consultanță profesională pentru a vă planifica instalația cât mai bine. Vă susținem în planificarea inițială, iar apoi proiectul este revăzut de specialiștii noștri 3D CAD, permițând luarea în considerare a tuturor factorilor specifici clientului.

În plus față de motor-unitatea de generare, noi ne ocupăm de tot ceea ce este legat de acestea: tehnologia de suport, inclusiv cablarea, rezervorul și sistemul de eșapament, tehnologia legată de aer și, la cerere, construcțiile complete de oțel.

Asigurăm implementarea tuturor aprobărilor necesare și ne ocupăm de punerea în funcțiune. Oferim instruire pentru angajați, pentru a proteja operarea corectă a sistemului și pentru a asigura conformitatea cu condițiile de garanție. Serviciile oferite includ, de asemenea, mentenanță, reparații și revizii generale ale motoarelor diesel.