Aplicații în domeniul petrolului

Aplicațiile pentru industria petrolului și gazelor necesită performanțe excepționale, chiar și în condițiile cele mai dure. În calitate de specialiști în soluții de motorizare, vă oferim transmisii complet automate speciale pentru instalații de foraj mobile și pentru aplicații staționare în domeniul petrolului. Generatoarele electrice diesel (genset) furnizează electricitate staționară pentru forajul electric.


Transmisii Allison pentru aplicații în domeniul petrolului

În domeniul petrolului și gazelor din întreaga lume, transmisiile complet automate Allison lucrează pentru ca forarea, fracturarea, ridicarea și pomparea să fie mai ușoare și mai productive. Transmisiile automate Allison robuste sunt construite pentru a rezista în condițiile cele mai dure. De la Continuous Power TechnologyTM - Tehnologia de curent continuu (transmisie cu alimentare neîntreruptă) la capacitatea de a se integra cu ușurință în echipamentele speciale - transmisiile automate Allison îmbunătățesc productivitatea și în același timp oferă precizie operațională.

Seria Allison Oilfields


Sisteme de motorizare și surse de alimentare pentru domeniul petrolului 

Domeniul petrolului necesită o serie largă de motorizări. Acestea includ: motorizări principale pentru instalații de forare, plăcuțe rotative sau plăcuțe de ridicare, motorizări de fracturare, evaporatoare cu nitrogen și generatoare de nitrogen, pompe de noroi și beton, precum și agitatoare sau mixere de beton. Generatoarele de înaltă performanță asigură generarea distribuită. Zecile de ani de utilizare off-shore au dovedit faptul că sistemele și echipamentele MTU reprezintă generatoare de alimentare și direcții de pompă fiabile.