Servicii

Mentenanță

Mentenanța preventivă regulată contribuie semnificativ la extinderea perioadelor dintre vizitele la service și la creșterea fiabilității motoarelor, transmisiilor și generatoarelor.

Citiți mai mult

Reparații

La apariția unei defecțiuni tehnice, un ajutor rapid, competent și cinstit este indispensabil dacă doriți să evitați blocajele de producție sau întârzierile operaționale.

Citiți mai mult

Revizia generală

Realizarea reviziei pentru un motor diesel sau o transmisie poate fi o alternativă eficientă din punct de vedere financiar față de achiziția unui motor sau unei transmisii noi. Suntem parteneri certificați ai MTU și Allison Transmission, iar motoarele, transmisiile și generatoarele electrice recondiționate vă oferă siguranța de care aveți nevoie pentru investiția dumneavoastră. Perioada de garanție pentru motoare și transmisii recondiționate este între 6 și 12 luni, în funcție de aplicație.

Citiți mai mult

Motoarele refabricate

Un motor MTU Reman este un motor care a fost complet refabricat în conformitate cu metodele standardizate.

Citiți mai mult

Transmisiile refabricate

Transmisiile Allison ReTran® sunt recondiționate de către tehnicieni de revizie certificați și specializați.

Citiți mai mult

Instruire

În calitate de experți dovediți pentru motoare MTU și transmisii Allison, dorim să ne împărtășim cunoștințele cu clienții noștri.

Citiți mai mult

Centrul de download

Veți găsi fișe de date și alte informații de service furnizate de K & W Drive Systems în secțiunea corespunzătoare Centrului de download.

Citiți mai mult