Piese de schimb / Piese

K & W Drive Systems oferă piese de schimb originale pentru motoarele MTU și Detroit Diesel, precum și pentru transmisiile automate Allison Transmission. Un stoc bine dotat în depozitul din Viena și accesul direct la sistemele noastre partenere ne permit să vă furnizăm orice piesă de schimb de care aveți nevoie – de la garnituri din cauciuc la componente de motor. Angajații noștri sunt experți în motoare diesel și transmisii automate. Lucrul zilnic cu motoarele ne-a demonstrat că fiecare motor are un ”nume”. Aceasta înseamnă că ne străduim întotdeauna să găsim perechea potrivită pentru motorul sau transmisia dumneavoastră.

Pentru acest scop, trebuie să știm cât mai multe despre necesitățile dumneavoastră de aplicare. Știm că este important să pui întrebarea potrivită pentru a primi răspunsul potrivit – adică, pentru a livra piesa de schimb corectă. De aceea, la solicitarea unor piese de schimb, vă rugăm să completați formularul în manieră cât mai completă. Vă rugăm să ne furnizați numărul motorului sau numărul transmisiei pentru care solicitați piesele de schimb. Fără aceste detalii, ne va fi aproape imposibil să vă oferim un răspuns rapid cu privire la disponibilitatea și prețul piesei de schimb.

Vă stăm la dispoziție pentru a găsi o soluție sustenabilă și eficientă financiar, de exemplu, prin oferirea de piese de schimb refabricate sau furnizarea de piese înlocuitoare.

Vă rugăm să ne contactați cu solicitarea dumneavoastră.