Aplicații maritime

Motoarele diesel MTU pe care le distribuim, cu puteri nominale de la 364 kW (Seria S60) la 9,100 kW (Seria 8000), precum și zecile de ani de experiență cu motoare pentru aplicații maritime fac din K & W Drive Systems un partener de încredere atunci când vine vorba despre selectarea și integrarea tehnică a motoarelor compatibile pentru proiecte navale, sau despre servisarea, mentenanța periodică, revizia generală sau reparațiile de urgență ale motoarelor diesel MTU.  

Vă furnizăm suport continuu pentru sistemele de motorizare principale și auxiliare și pentru sistemele de alimentare la bord ale mărcilor MTU pentru toate tipurile de nave, cum ar fi yachturi, nave de pasageri, feriboturi rapide, hidroglisoare și feriboturi convenționale.

Mentenanță, reparații și revizie generală pentru motoarele maritime MTU

Mentenanța, servisarea și reparațiile se pot realiza în orice moment în zona noastră de distribuție, care acoperă Austria, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria și România. În cazul unei urgențe, reparațiile se pot realiza și pe mare sau în timpul nopții. Se reduce astfel perioada de inactivitate a navei la minimul absolut, semnificând că operarea normală se poate relua cât mai repede posibil.

În cazul reparațiilor majore și al reviziilor generale, vă vom dezasambla motorul MTU în locație pentru a realiza lucrările necesare fie în dană (de ex. port Linz), fie în atelierul nostru din Viena, prin intermediul unor tehnicieni de service bine instruiți și al unor unelte speciale adecvate. După testare, motorul este readus în locația inițială și instalat.

Timp de inactivitate minim cu ajutorul motoarelor de rezervă

În plus, vă oferim spațiu de depozitare pentru motoarele de rezervă astfel ca, în cazul apariției unor daune, să putem înlocui motorul defect imediat și în locație – chiar și noaptea. Veți putea apoi să vă reluați activitatea fără timpi de inactivitate, sau doar după o perioadă foarte mică de inactivitate, în timp ce noi reparăm motorul defect și îl depozităm din nou pentru dumneavoastră.

Beneficiile pentru dumneavoastră sunt:

  • Zeci de ani de experiență cu motoare pentru aplicații marine
  • Timpi de inactivitate minimi – fiabilitate și disponibilitate maximă  
  • Consum scăzut, operare eficientă din punct de vedere al costurilor, performanță ridicată

Piese de schimb

În calitate de distribuitor autorizat pentru MTU în Austria, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria și România, asigurăm livrarea promptă de piese de schimb originale și alte piese pentru motorul dumneavoastră MTU.