Aplicații în domeniul militar

Vehiculele blindate trebuie manevrate cu ușurință pe teren accidentat și de aceea se impune o performanță ridicată a întregului sistem de motorizare, în special a transmisiei și motorului. Motoarele și transmisiile special create pentru aplicațiile din domeniul militar vă vor ajuta să faceți față tuturor provocărilor ce pot apărea. 


Transmisia Allison pentru aplicații militare

Forțele armate moderne din întreaga lume impun cerințe foarte mari legate de vehiculele lor militare în materie de performanță, calitate și fiabilitate. Echiparea vehiculelor militare cu o transmisie automată Allison vă va ajuta să faceți față oricăror provocări. Allison Transmission fabrică transmisii complet automate pentru vehicule cu roți și șenile de gabarit mic, mediu și mare. Transmisiile încorporează multe tehnologii avansate dezvoltate în urma a zeci de ani de experiență în design, aplicație și producție. Seria de Transmisii Allison SP a fost creată pentru vehicule speciale și oferă o linie completă de transmisii eficiente din punct de vedere al costurilor pentru aplicații militare.

Allison Transmission


Motoarele MTU pentru aplicații militare

MTU PowerPacks sunt folosite în cazul tancurilor de luptă de tonaj mare, obuzierelor, transportoarelor blindate de personal și transportoarelor de trupe. Seria de motoare 106 și 199 a fost creată pentru vehicule blindate ușoare și vehicule cu roți de greutate medie. Fiind un punct de referință tehnologică, Seria 890 reprezintă o direcție fiabilă pentru vehicule militare cu șenile și roți sau pentru tancuri ușoare cu roți cum ar fi transportoarele blindate de personal și transportoarele de trupe.

Avantaje:

  • Manevrabilitate, accelerare și mobilitate maximă
  • Rezervoare cu consum scăzut de combustibil în cadrul unui sistem de injecție common rail și mentenanță eficientă din punct de vedere al costurilor în cadrul componentelor standard
  • Disponibilitate și fiabilitate maximă, datorită tehnologiei durabile, robuste și dovedite.

Motoarele MTU


Service & Piese

Vă oferim servicii complete cum ar fi reparații, mentenanță și piese de schimb pentru motoare MTU și transmisii Allison.