Ideile voastre sunt ceea ce ne motivează.

K & W Drive Systems are o experiență de decenii în ceea ce privește motoarele, transmisiile, unitățile de alimentare și tehnologia instalațiilor, precum și în ceea ce privește furnizarea energiei descentralizate (CHP), sistemele de alimentare de urgență și generatoarele electrice (genset). Experiența noastră solidă, aptitudinile celor aproximativ 50 de angajați și echipamentele tehnice avansate ne permit să producem generatoare electrice personalizate de înaltă calitate – de la concept la punerea în funcțiune – oferind servicii complete. Serviceprogramm.

Componentele provenite de la fabricanți renumiți de motoare și transmisii care colaborează cu K & W Drive Systems de mai bine de 45 de ani stau la baza acestui lucru. Oferta noastră include motoare diesel și pe gaz pentru o varietate largă de aplicații (feroviară, maritimă, generarea de energie, vehicule militare, petrol & gaze, construcții, agricultură și domeniul forestier), generatoare electrice diesel și pe gaz (genset), precum și transmisii automate pentru vehicule comerciale și aplicații industriale.

K & W Drive Systems este un partener certificat pentru produse, servicii și soluții speciale pentru companiile Allison Transmission, Mahindra Powerol.